Wij hebben voor allerlei verschillende klanten al websites mogen bouwen.

Blader gerust door ons portfolio om een indruk te krijgen.

De keukenprinses

Marleen Heidinga runt al jaren haar eigen bedrijf De Keukenprinses. Ze had alleen nog steeds geen website, dus dat werd nu wel tijd. Zodat ze kan laten zien wat ze allemaal kan en waarvoor jij haar kunt inhuren. De uitbundige Amsterdamse is dol op verse producten en creative cooking. Wie zij is, hoe zij kookt mag op haar gloednieuwe website – die in de maak is – geserveerd worden. Haar kernwoorden? Servicegerichtheid, organisatietalent, uitbundigheid en creativiteit.

House of Update

Creatief therapeut Maureen Hennep is graag breed bezig. Ze is een creatief talent en heel erg zen. Ze schrijft kinderverhalen en maakt zelf de illustraties erbij. Ze kan namelijk prachtig tekenen. Ze maakt met jou moodboards en analyseert deze. Ze weet alles van tekenen en schilderen, en gebruikt de nieuwste technieken. Ook geeft ze kleuranalyses en maakt ze (dieet)dagboeken. Deze lieve duizendpoot is van vele markten thuis. Haar missie? Het vergroten van jouw kracht, authenticiteit en licht om je doel te bereiken.

Schoonheidssalon Bloei

In een paar maanden tijd ramt Ilse Veel haar eigen salon uit de grond. Een pand in de dorpskern van Heiloo, waar nog flink aan verbouwd moet worden. Of we dus tempo willen maken met het logo-ontwerp, voor op de gevel, flyers, visitekaartjes en bedrijfskleding. Ik ga als een razende met haar webteksten aan de slag, want haar aanbod is groot: gezichtsbehandelingen, massages, voetbehandelingen en natuurvoedingsadvies. Voor een fotoshoot is geen tijd; we hebben haast. Maar het lukt! In februari 2017 gaan haar website en Facebookpagina live, vlak voor het openingsfeest van Schoonheidssalon Bloei in Heiloo.

Mirjam van den Boezem-Wijffels van KibokoCoaching: "Heerlijk om met Marije en Ferry te hebben mogen samenwerken. Dus als je ooit ook nog een site wil laten bouwen met een persoonlijke touch, neem contact op met Purewebsites.nl!"

Vertrouw op je intuïtie

Tijdens een schrijfcoachtraject begeleidde ik Wendy Teeuwen met het schrijven en redigeren van haar boek ‘Vertrouw op je intuïtie’. Toen haar boek eind februari 2016 van de drukpers afrolde, waren we allebei zo ontzettend trots! Wat een kick geeft dat. Purewebsites.nl mocht haar boekwebsite bouwen. Ferry maakte de foto’s en leverde haar website in twee weken tijd op, vlak voor haar boekpresentatie.

Gezond & Actief

Mijn oud-communicatie-collega Petra van Rikxoort wachtte met smart op haar felbegeerde diploma voor gewichtsconsulent. Voor haar nieuwe roeping heeft ze de plannen voor haar eigen praktijk tot in de puntjes uitgewerkt. Evenals haar wensen voor haar website: de kleuren, soort foto’s, uitstraling, icoontjes, enz. Ze weet precies wat ze wil, dus zo’n duidelijke briefing werkt voor ons bijzonder efficiënt. Omdat Petra een communicatie-achtergrond heeft, levert ze de webteksten perfect aan. Na de geslaagde fotoshoot door Ferry, bouwt hij haar website in een paar weken tijd. Petra’s praktijk voor leefstijl- en voedingsadvies is dan officieel geopend.

Hammenga coaching

Loopbaanbegeleider en coach Bernadette Hammenga heeft al jaren een goedlopende praktijk, maar haar website vindt ze verouderd. Ze verlangt naar een totale vernieuwing: frisser, speelser, meer beweging en vooral ook laten zien wie zij is. De fotoshoot op een prachtige zomeravond is een succes en haar teksten heeft ze vlot geschreven. Tijdens de workshops Blogzin en Schrijfzand die ze bij me volgt, is ze totaal geïnspireerd om op haar nieuwe website ook blogs te gaan publiceren. Veel sneller dan gedacht is haar nieuwe website gereed om live te gaan.

Gerda Zeeman

Ze kan met haar website niet goed uit de voeten en besluit een geheel nieuwe te laten bouwen door purewebsites.nl. Gynaecoloog en coach Gerda Zeeman verlangt naar een 3.0 website. Ze heeft faam in de medische wereld en heeft al veel publicaties op haar naam staan. Toch wil ze daar niet te veel de nadruk op leggen; Gerda’s website mag uitstralen waar ze voor staat, wie ze is. Een fotoshoot in de tuinen van Kasteel Groeneveld volgt en Ferry duikt in zijn eigen foto-archief. Gerda is heel blij met de beeldkeuzes en levert in no time haar teksten aan. Na een minuscule eindredactieslag kan de bouw van haar ‘zeegroene’ website beginnen. Het eindresultaat mag er zijn.

Hollen en stilstaan

Mindfulness trainer & coach Renee Piket stond te popelen om haar eigen praktijk te starten. En daar hoorde een website bij. Via een collega mindfulness trainer ontdekte ze Purewebsites, nota bene bij haar in de straat. Na 1 intakegesprek wisten Renee en wij hoe de website eruit mocht komen te zien. De fotoshoot wilde ze graag laten plaatsvinden in de natuur, vlakbij haar huis: de Zevenhuizerplas. En ze wenste een visagist. Natuurlijk konden we dat allemaal regelen. Evenals het ontwerpen van haar logo en huisstijl. Inmiddels is haar praktijk geopend en is ze blij met haar website die perfect bij haar past.

KibokoCoaching

Als de ervaren coach Mirjam van den Boezem-Wijffels haar eigen praktijk KibokoCoaching opricht, klopt ze bij ons aan om haar website te bouwen. Maar het moet wel in maximaal 6 weken tijd. Ze heeft haar visie en ideeën al goed op papier gezet en beschikt over prachtige foto’s van haar reizen naar Afrika en Australië. Wij redigeren haar teksten, adviseren over de fotokeuzes, stellen een menustructuur voor en bouwen haar website. In 4 weken tijd. Zodoende hebben we nog 2 weken over om de website goed te testen en om nog wat kleine aanpassingen te doen.

Aly Kusters van Kusters & Kusters: "Voor kunstenaars is een mooie website onontbeerlijk.
Wij zijn zelf niet bedreven in het bouwen en onderhouden van websites, dus erg fijn dat we dat kunnen uitbesteden aan Ferry en Marije van Purewebsites.nl.
Tijdens een gesprek werden onze wensen hen al snel duidelijk.

Binnen 3 weken kregen we een ontwerp onder ogen en daar waren wij direct enthousiast over!
Een website die bij ons past: kleurrijk, duidelijk, eenvoudig. Al onze wensen zijn verwezenlijkt. Een aanrader, dat stel!
Wij kunnen ons nu uitleven met verf en doek en alle nieuwe kunstwerken komen zonder gedoe op onze website."

Saskia Engels

Voor aandacht- en stiefcoach Saskia Engels bouwden we een website die is geïnspireerd op haar aanbod: Rondje Kralingse Plas en Rondje Vuur. Saskia heeft iets met rondjes, dus haar website ook. Het is haar missie om mensen met zichzelf, elkaar en hun verlangens te verbinden. Dat doet Saskia op haar eigen, magische wijze. En dan is alles weer mooi rond. Omdat we Saskia persoonlijk goed kennen, was een website bouwen die helemaal klopt bij wie zij is, een peulenschil.

A.T. Repairs

Alex Tabbernee, eigenaar van het Brabantse garagebedrijf A.T. Repairs klampte ons aan, want zijn goedlopende bedrijf was in de regio bekend en vindbaar, maar buiten Rijswijk/Woudrichem en omstreken was dat nog niet het geval. Na een concurrentieanalyse op het web besloten wij om voor A.T. Repairs een onderscheidende website te bouwen. Wij hebben Alex geïnterviewd, alle websiteteksten geschreven en een uitgebreide fotoshoot gehouden in zijn bedrijf. Het resultaat is een industriële website waarbij de foto’s laten zien wat A.T. Repairs in huis heeft en de teksten zijn kort, helder en duidelijk.

Autodemontage Van Bebberen

Na Alex Tabbernee volgde vanzelf Autodemontage Van Bebberen, waar A.T. Repairs is gevestigd (op dat terrein). Naar deze sloperij komen mensen vanuit het hele land die op zoek zijn naar net dat ene onderdeeltje voor hun bolide. Ook hiervoor schreef Purewebsites.nl alle teksten en vond er een fotoshoot plaats. Het effect, zeker van de foto’s, is verbluffend. Zo prachtig om een autosloperij in beeld vast te leggen en leidend te laten zijn op je website.

Kusters & Kusters

Het kunstenaarsechtpaar Kusters vroeg ons om 1 website te bouwen voor hen samen. Terwijl hun kunstwerken echt heel verschillend zijn. Evenals hun persoonlijkheden. Dat was best een uitdaging, want wij bouwen websites die jouw verhaal vertellen. Hoe doe je dat als je eigenlijk 2 verhalen wilt vertellen? Toch is het gelukt. In 3 weken tijd, want er was weinig tekst en de kunstwerken hadden ze zelf allemaal al gefotografeerd. Het design en de uitstraling, met name de kleurkeuzes, waren belangrijk voor deze 2 intuïtieve kunstenaars.

Fotografie door Ferry Grooten

Schrijfzin

Neem contact op

@2018 | Purewebsites.nl | onderdeel van Schrijfzin.com | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Inloggen CMS